Gamla tv-serier som vi älskar!
 

Who's the Boss?

Genre: Family
Språk: English
Huvudrollsinnehavare: Tony Danza, Judith Light
År: 1984-1992

Who’s the Boss var en amerikansk tv-serie som blev mycket populär under 1980-talet. Den som hade tillgång till ABC kunde då se den från september 1984 tills det sista avsnittet den 25:e april 1992. Huvudpersonen Tony Micelli var en baseballstjärna som flyttar till Fairfield i Connecticut. Där ska han efter sin sportkarriär jobba som hushållshjälp.

Tony flytttar in hos frånskilda marknadschefen som behöver hjälp med städning i och barnpassning och kanske mer. Det hela var givetvis upplagt för romans och en hel del humoristiska situationer med den forne sportstjärnan som betjänt hos den framgångsrika affärskvinnan.

Serien vann en massa utmärkelser i USA och den blev väldigt populär bland tittarna. Sedan serien först lanserades har den sänts på TV över hela världen. Den går ofta i repris både i USA och i andra länder.

Serien slutar inte med att Tony och Angela gifter sig. De förstår att det finns kärlek dem emellan men till sist så träffar Angela en annan man som kommer in i bilden i slutet av denna tv-serie.

 

 

Här är ett fullt avsnitt från de tidiga åren där vi får se Mona flytta in hos Angela.

Fler tv-serier

1969-1977
Family
(Svenska)
Family
(Svenska)
1971-2006
Drama
(Svenska)
Kids
(Svenska)
1974-1982
Comedy
(Svenska)
1982-1999
Family
(Svenska)
Kids
(Svenska)